Hotelet në Selanik Oferta speciale dhe mareveshje akomodimi me cmim me te mire

Ekskluzivisht për vizitorët e web site të a.d. Imperial Palace Hotel ka marrëveshje të veçantë akomodimit në qendër të Selanikut. A.d. Imperial Palace Hotel përpiqet gjithmonë për të kënaqur nevojat e veçanta të çdo mysafir, duke siguruar marrëveshje ekonomike dhe ofron çmime shumë atraktive.

Zbuloni ofertat tona të veçanta në Qendrën te Qytetit te Selanikut

a.d. Imperial Palace Hotel mund të kënaqë nevojat e veçanta të çdo vizitori i cili është duke kërkuar për luks dhe të vlerësojnë për strehim të parave në hotelin e bukur neoklasike në zemër të qendrës së Selanikut, brenda ecin distanca nga sightseeings kryesore të qytetit.

Garantojm çmimet më të ulëta për dhomat në qendër të Selanikut

a.d. Imperial Palace Hotel mbështet organizimin «Support Greece» e akomodimit turistik grek dhe siguron përdorimin e faqes zyrtare duke garantuar çmimin më të ulët në krahasim me të gjitha faqet e tjera te internetit.

Ata që janë të interesuar në ofertën mund të përfitojnë nga parkim pa pagese për makinën e tyre në një parking bashkëpunues per 24-orëshe.

Oferta është e vlefshme për të sapoardhurit në mes të dieles – te enjtes për një qëndrim minimum prej dy netë. Ata që janë të interesuar në ofertën mund të ken deri në 15% zbritje në një nga Hotelet me kater yje në Selanik.

Sidomos për përdoruesit e rrjetit social Facebook ne a.d. Imperial Palace Hotel në qendër të Selanikut ofron një zbritje 10% në cmime.

a.d. Imperial Palace Hotel në qendër të Selanikut ka formuar çmime të veçanta për njerëzit që punojnë ose që zotërojnë një kompani, të përshtatur në kushtet aktuale.

  • Hoteli ndodhet në qendër të qytetit. Parkimi shumë afer (vetëm pak metra larg) Stafi ishte shumë i sjellshëm dhe i dobishem! Hotel shume I rekomanduar.

    Alina Amsterdam -Nederland
  • Dhoma të pastra, të rehatshme, dekoruar bukur, staf shumë i sjellshëm, shërbim i mirë dhe atmosferë e këndshme. Vend shume i mirë. Çdo gjë aty pranë.

    Dorin Berlin- Germany

90 Ditë Guests Kaluar Rishikimi Score

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Do të ju pëlqen për të shkarkuar tonë të lirë Selanikut Guide Turistike?