Hotelet në qendër të Selanikut kanë oferta. Hotel a.d. Pallati Imperial krijoi vlera për paratë e paketave të lirë me çmime të zbritura për çdo ditë!

Hotelet në qendër të Selanikut kanë oferta. Hotel a.d. Pallati Imperial krijoi vlera për paratë e paketave të lirë me çmime të zbritura për çdo ditë!

1. Vizitoni faqen zyrtare a.d. Imperial Palace Facebook Page
2. Kliko “Like”likebutton]
3. Prenoto nga ikona “Book Directly” tek a.d. Imperial Palace Facebook Page

* Zbritja aktivizohet automatikisht pasi ju beni “like” të a.d.Imperial Palace Facebook page
** Për të përfituar zbritje ju duhet të prenotoni vetëm nga ikona “book directly” tek a.d. Imperial Palace Facebook page
Google

Mos humb ofertat tona mbreselenese

Ata që janë të interesuar në ofertën mund të përfitojnë nga parkim pa pagese për makinën e tyre në një parking bashkëpunues per 24-orëshe.

Oferta është e vlefshme për të sapoardhurit në mes të dieles – te enjtes për një qëndrim minimum prej dy netë. Ata që janë të interesuar në ofertën mund të ken deri në 15% zbritje në një nga Hotelet me kater yje në Selanik.

Sidomos për përdoruesit e rrjetit social Facebook ne a.d. Imperial Palace Hotel në qendër të Selanikut ofron një zbritje 10% në cmime.

a.d. Imperial Palace Hotel në qendër të Selanikut ka formuar çmime të veçanta për njerëzit që punojnë ose që zotërojnë një kompani, të përshtatur në kushtet aktuale.

  • Hoteli ndodhet në qendër të qytetit. Parkimi shumë afer (vetëm pak metra larg) Stafi ishte shumë i sjellshëm dhe i dobishem! Hotel shume I rekomanduar.

    Alina Amsterdam -Nederland
  • Dhoma të pastra, të rehatshme, dekoruar bukur, staf shumë i sjellshëm, shërbim i mirë dhe atmosferë e këndshme. Vend shume i mirë. Çdo gjë aty pranë.

    Dorin Berlin- Germany

90 Ditë Guests Kaluar Rishikimi Score

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Do të ju pëlqen për të shkarkuar tonë të lirë Selanikut Guide Turistike?