kosto dhe buxhet të ulët ne Hotelet ne Selanik

ne a.d. Imperial Palace Hotel në qendër të Selanikut

Mysafirët kan avantazh per benefitet nga mundesite e a.d. Imperial Palace Hotel me çmime shumë të ulëta, pasi ai është një nga  Hotelet ekonomike në kategorinë e tije në qendër të qytetit të Selanikut. Për më tepër, ata që janë të interesuar për  rezervimin e ofertes «ofert mes jave» mund të ken deri në 15% zbritje.

Oferta «Ofert mes javë » është e vlefshme për të sapoardhurit midis të diele – te enjte për një qëndrim minimum prej dy netësh.

Mos humb ofertat tona mbreselenese

Ata që janë të interesuar në ofertën mund të përfitojnë nga parkim pa pagese për makinën e tyre në një parking bashkëpunues per 24-orëshe.

Oferta është e vlefshme për të sapoardhurit në mes të dieles – te enjtes për një qëndrim minimum prej dy netë. Ata që janë të interesuar në ofertën mund të ken deri në 15% zbritje në një nga Hotelet me kater yje në Selanik.

Sidomos për përdoruesit e rrjetit social Facebook ne a.d. Imperial Palace Hotel në qendër të Selanikut ofron një zbritje 10% në cmime.

a.d. Imperial Palace Hotel në qendër të Selanikut ka formuar çmime të veçanta për njerëzit që punojnë ose që zotërojnë një kompani, të përshtatur në kushtet aktuale.

  • Hoteli ndodhet në qendër të qytetit. Parkimi shumë afer (vetëm pak metra larg) Stafi ishte shumë i sjellshëm dhe i dobishem! Hotel shume I rekomanduar.

    Alina Amsterdam -Nederland
  • Dhoma të pastra, të rehatshme, dekoruar bukur, staf shumë i sjellshëm, shërbim i mirë dhe atmosferë e këndshme. Vend shume i mirë. Çdo gjë aty pranë.

    Dorin Berlin- Germany

90 Ditë Guests Kaluar Rishikimi Score

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Do të ju pëlqen për të shkarkuar tonë të lirë Selanikut Guide Turistike?