Hotelet në Selanik ofrojne parkim pa pagesë

a.d.Imperial Palace Hotel është një nga disa Hotelet në Selanik të cilët ofrojnë parking të sigurtë. Pran hotelit ka parkim 24 ore që i shërben gjithmonë të miqve të tij.

Hoteli gjithashtu plotëson nevojat e çdo vizitor per luks dhe vlera për strehim të parave në një vend të bukur neoklasike në zemër të qendrës së Selanikut. Kjo është padyshim një zgjedhje e shkëlqyer shumë afër me atraksioneve kryesore të qytetit.

Garantojm çmimet më të ulëta për dhoma në qendër të Selanikut

Për ata që janë të interesuar për rezervimin e ofertës “Free Parking Selanik» ka nje parkim pa pagese për makinat e tyre gjatë qëndrimit ne a.d. Imperial Palace Hotel në qendër të qytetit.

Kjo ofertë është në dispozicion për një numër të kufizuar të dhomave.

Mos humb ofertat tona mbreselenese

Ata që janë të interesuar në ofertën mund të përfitojnë nga parkim pa pagese për makinën e tyre në një parking bashkëpunues per 24-orëshe.

Oferta është e vlefshme për të sapoardhurit në mes të dieles – te enjtes për një qëndrim minimum prej dy netë. Ata që janë të interesuar në ofertën mund të ken deri në 15% zbritje në një nga Hotelet me kater yje në Selanik.

Sidomos për përdoruesit e rrjetit social Facebook ne a.d. Imperial Palace Hotel në qendër të Selanikut ofron një zbritje 10% në cmime.

a.d. Imperial Palace Hotel në qendër të Selanikut ka formuar çmime të veçanta për njerëzit që punojnë ose që zotërojnë një kompani, të përshtatur në kushtet aktuale.

  • Hoteli ndodhet në qendër të qytetit. Parkimi shumë afer (vetëm pak metra larg) Stafi ishte shumë i sjellshëm dhe i dobishem! Hotel shume I rekomanduar.

    Alina Amsterdam -Nederland
  • Dhoma të pastra, të rehatshme, dekoruar bukur, staf shumë i sjellshëm, shërbim i mirë dhe atmosferë e këndshme. Vend shume i mirë. Çdo gjë aty pranë.

    Dorin Berlin- Germany

90 Ditë Guests Kaluar Rishikimi Score

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Do të ju pëlqen për të shkarkuar tonë të lirë Selanikut Guide Turistike?