Akomodimi luksoze në Qendrën e Selanikut

A.d. Imperial Palace Hotel është një nga hotelet më të njohura në Selanik. Ai është i vendosur në zemër të qendrës historike dhe tregtare, ne distanca te vogla nga pikat kryesore të interesit.

Ajo është e rinovuar tërësisht, ndërkohe ajo mban aspektin neoklasik në fasadën e ndërtesës, por edhe në brendësi, duke ofruar një eksperiencë unike mikpritjen ndaj miqve të saj.

A.d. Palace Hotel është një zgjedhje ideale akomodimi në qendër të Selanikut, pasi ka dy (2) suita dhe shtatëdhjetë dhoma (70) butik, dekoruar individualisht, duke kombinuar stilin neoklasik dhe Viktorian me të gjitha comfortet moderne.

Dhoma dhe Suitat e Selanikut

Një gjë e veçantë në lidhje me A.d. Imperial Palace Hotel vecantia e çdo dhomë, pasi secila ka dekorimin e vet personal. Stili i dhomave relakson dhe magjeps vizitorët, duke u ofruar atyre një eksperiencë unike ne parafytyrimin e historisë se Selanikut, në sajë të muraleve të mrekullueshme dhe pikturave origjinale që dekorojne dhomat e tije.

Dhoma e bollshme te  a.d.Imperial Palace Hotel janë të përkryera për relaksim dhe kënaqësi pas një turneu në qendër të qytetit, duke provuar një shumëllojshmëri të shërbimeve, të cilat e bëjnë qëndrimin e çdo vizitori në Selanik të paharrueshme!

Shërbimet Luksoze me Oferta Ekonomike

a.d. Imperial Palace Hotel përpiqet gjithmonë për të kënaqur nevojat e veçanta të çdo mysafiri, duke siguruar marrëveshje ekonomike dhe duke ofruar çmime shumë atraktive.

  • staf të shkëlqyer dhe të shërbimit, mëngjes i mirë, vend shumë të mirë (edhe nevojë për një floktar dhe popped vetëm nëpër rrugë dhe kërkuan!) çmim shumë të mirë për një parking privat (tepër afër !!! një qoshe poshtë !!!) për banorët e hotel 6 euro / 24h! .... Dhe mbi të gjitha ... tavan magjia e dhomës !!! Afresket e pabesueshme me të vërtetë të qetë!

    Cristian Stokholm, Suedi
  • Luks 4 star hotel. As maskuar si 3 yje ose gjoja 5 yje. E dobishme dhe stafi i sjellshëm. Mëngjes shkëlqyer lokale. Shërbimet dhe lehtësirat që kënaqin nevojat e çdo lloji udhëtar.

    Ecaterina Barcelona -Spain
  • Të drejtë në qendër të qytetit, por në një rrugë pa zhurmë. Më në fund një hotel me shtrat të rehatshëm dhe të mëdha (arsyeja kryesore përzgjedhjen dyshekë të mëdha dhe ortopedike). Amazing stolisje, afreske unike.

    Alina Bukuresht-Rumani

Vizitorët e fundit 90-ditorë të vlerësimit

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Dëshironi të shkarkoni Udhëzuesin turistik të Selanikut falas?