salla konferencave ⋆ Salla “Colombo” në a.d. Imperial Palace Hotel në qendër të Selanikut

Salla e Konferencave «Colombo»e paisur plotesisht ka një kapacitet maksimal prej 180 persona. E vendosur në bodrumin e a.d. Imperial Palace Hotel, ai ka privilegjin e qasjes per hyrje edhe te jashtme. Kjo është vendi ideal për seminare, marrje kampionesh, parti etj.

a.d.Imperial Palace Hotel është e vendosur në një vend të privilegjuar në qendër të qytetit, me qasje të lehtë për të gjithë mysafirët.

Kap. maksimal. 22 p.

Kap. maksimal. 22 p.

Kap. maksimal 36 p.

Kap. maksimal 36 p.

Kap. maksimal. 150 p.

Kap. maksimal. 150 p.

Kap. maksimal 30 p.

Kap. maksimal 30 p.

Kap. maksimal. 150 p.

Kap. maksimal. 150 p.

110m²

110m²

Kërkoni një ofertë TANI
Please wait...

Facilitetet e qendres se konferencave “Colombo” te Selanimut

Laser pointer

Laptop*

TV*

Altopolante

Reception

Pushim Dreke

Dekorime Speciale

Projektor ne Tavan

Ekran projeksioni

Dekorme me lule*

Wi-Fi internet

Mikrofon Wireless

Telefon

Banjo

Kable internet

DVD player

Pushim Kafeje

Kamera HD Filmim

Video data projektor

Shkrues per derrase te bardhe

Mjete perkthimi*

Kontroll temperature individuale dhe ventilim

Lidhje laptop per materiale audiovizive

* = (Me kërkesë)

  • Kjo ishte hera e parë që shtëpia botuese që përfaqëson më zgjodhi ad Imperial Palace për paraqitjen e shkrimeve të mia. Unë pranoj se përvoja ime ishte jashtëzakonisht pozitive. Të dyja, në hapësirë dhe në aspektin e personelit të gjithe kane punuar ne menyre të përkryer për të bërë një prezantim të shkëlqyer pa probleme.

    Company XXXX Sofia - Bulgaria
  • I përdorur nder vite si zone konferencash ne hotel për promovimin dhe prezantimin e produkteve (Shoes) I them klientëve te mi në Selanik. sallë të fuqishme, të pajisura plotësisht, stafi në dispozicion në çdo kohë dhe më të rëndësishme në vendin në të djathtë qendër të veprimtarisë tregtare.

    Company XXXX Istanbul-Turkey

Vizitorët e fundit 90-ditorë të vlerësimit

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Dëshironi të shkarkoni Udhëzuesin turistik të Selanikut falas?