Sallat Konferencave dhe Eventeve në Selanik

Në sallat e a.d. Imperial Palace Hotel në Selanik, çdo tip eventi mund të zhvillohet me sukses të plote, duke përfshirë edhe konferenca, leksione, mostra, seminare etj a.d. Imperial Palace Hotel ka dy dhoma (2) të pajisura plotësisht dhome konferencash – vend takimi per evente me kapacitete maksimale prej 150 dhe 180 persona respektivisht. Këto dhoma mund të transformohet si vijon:

02Boardroom
01Theatre
05Reception
04Cassroom
03u-shape
06Sampling

Facilitetet e dhomave te konferencave dhe eventeve

a.d. Imperial Palace Hotel në Selanik ka organizuar evente të shumta deri më sot. Në dhomat e projektuara posaçërisht, hoteli mund të presë me sukses çdo lloj eventi. Çdo dhomë mund të konfigurohet në bazë të nevojave dhe dëshirave të secilit organizator. Për shembull, disa prej shërbimeve të dobishme që mund të ofrohen janë: sistem i plotë audiovizuale, hotelieri (pushim kafeje dhe break drekë), mikrofona wifi, Video Data Projektor etj Ka edhe disponueshmëri per te siguruar një përkthyes. Së fundmi, për ngjarje të veçanta Hoteli mund të organizojë plotësisht dekorime, të tilla si dekorim me lule te dhomave.

Kërkoni një ofertë TANI
Please wait...
  • Kjo ishte hera e parë që shtëpia botuese që përfaqëson më zgjodhi ad Imperial Palace për paraqitjen e shkrimeve të mia. Unë pranoj se përvoja ime ishte jashtëzakonisht pozitive. Të dyja, në hapësirë dhe në aspektin e personelit të gjithe kane punuar ne menyre të përkryer për të bërë një prezantim të shkëlqyer pa probleme.

    Company XXXX Sofia - Bulgaria
  • I përdorur nder vite si zone konferencash ne hotel për promovimin dhe prezantimin e produkteve (Shoes) I them klientëve te mi në Selanik. sallë të fuqishme, të pajisura plotësisht, stafi në dispozicion në çdo kohë dhe më të rëndësishme në vendin në të djathtë qendër të veprimtarisë tregtare.

    Company XXXX Istanbul-Turkey

Vizitorët e fundit 90-ditorë të vlerësimit

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Dëshironi të shkarkoni Udhëzuesin turistik të Selanikut falas?