Hotelet në qendër të Selanikut – çmimet e korporatave ⋆ Oferta Businessr

a.d. Imperial Palace Hotel ka formuar një liste cmimesh shumë konkurrues me oferta speciale dhe çmime më të ulëta se të tjerët. Lista e cmimeve eshte ekskluzivitet vetëm për ata që punojnë ne një kompani – biznesi. Ata që janë të interesuar në këtë ofertë duhet të plotësojne formularin e informacionit te më poshtëm. Brenda 24 orëve një kod i veçantë do të dërgohet në e-mail e tyre. Nëpërmjet këtij pasuordi punonjesit ose pronarët e çdo kompanie apo biznesi kan avantazhin të përfitojnë nga lista e çmimeve. Ata që janë të interesuar do të marrin detaje të mëtejshme për përdorimin e këtij kodi në e-mail e tyre.

Kërkoni një ofertë
Please wait...

Mos humb ofertat tona mbreselenese

Ata që janë të interesuar në ofertën mund të përfitojnë nga parkim pa pagese për makinën e tyre në një parking bashkëpunues per 24-orëshe.

Oferta është e vlefshme për të sapoardhurit në mes të dieles – te enjtes për një qëndrim minimum prej dy netë. Ata që janë të interesuar në ofertën mund të ken deri në 15% zbritje në një nga Hotelet me kater yje në Selanik.

Sidomos për përdoruesit e rrjetit social Facebook ne a.d. Imperial Palace Hotel në qendër të Selanikut ofron një zbritje 10% në cmime.

a.d. Imperial Palace Hotel në qendër të Selanikut ka formuar çmime të veçanta për njerëzit që punojnë ose që zotërojnë një kompani, të përshtatur në kushtet aktuale.

  • Hoteli ndodhet në qendër të qytetit. Parkimi shumë afer (vetëm pak metra larg) Stafi ishte shumë i sjellshëm dhe i dobishem! Hotel shume I rekomanduar.

    Alina Amsterdam -Nederland
  • Dhoma të pastra, të rehatshme, dekoruar bukur, staf shumë i sjellshëm, shërbim i mirë dhe atmosferë e këndshme. Vend shume i mirë. Çdo gjë aty pranë.

    Dorin Berlin- Germany

90 Ditë Guests Kaluar Rishikimi Score

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Do të ju pëlqen për të shkarkuar tonë të lirë Selanikut Guide Turistike?