NA KONTAKTONI

Adresa: 13 Antigonidon Str
Qyteti: Selanik
P.C.: 54630
Tel: +30 2310508300
Fax: +30 2310548698
Email: [email protected]

NA SHKRUANI

Nëse jeni duke kërkuar për përgjigje, do të doni të bëni një rezervim, ose thjesht dëshironi të bëni një ankesë, plotësoni formularin e mëposhtëm për të na kontaktuar këtu. Ne do t’ju ndihmojmë të zgjidhni çështjet tuaja shpejt dhe me lehtësi.

I accept the Privacy Policy

  • Hoteli ndodhet në qendër të qytetit. Parkimi shumë afer (vetëm pak metra larg) Stafi ishte shumë i sjellshëm dhe i dobishem! Hotel shume I rekomanduar.

    Alina Amsterdam -Nederland
  • Dhoma të pastra, të rehatshme, dekoruar bukur, staf shumë i sjellshëm, shërbim i mirë dhe atmosferë e këndshme. Vend shume i mirë. Çdo gjë aty pranë.

    Dorin Berlin- Germany

Vizitorët e fundit 90-ditorë të vlerësimit

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Dëshironi të shkarkoni Udhëzuesin turistik të Selanikut falas?