Cafe ⋆ Bar ⋆ Restaurant të a.d. Imperial Palace Hotel

a.d. Imperial Palace Hotel ka një kafe ⋆ bar ⋆ restorant te madh në një vend shumë të bukur në qendër të Selanikut. Cilësia e shkëlqyer e shërbimeve dhe atmosfera e veçantë e ndërtesës neoklasike të a.d. Imperial Palace Hotel çojnë vizitorët në një udhëtim të veçantë të kënaqësisë dhe relaksimit.

Një përvoje e vecante në bar kafe të a.d. Imperial Palace Hotel

Kafe bar e a.d. Imperial Palace Hotel ka një gamë të gjerë zgjedhjesh, rregulluar gjithmonë me preferencat e vizitorëve të saj. Mysafirët e hotelit mund të shijojne një kafe ose një pije relaksuese, në një mjedis mikpritës, zbukuruar me stilin Viktorian dhe neoklasik në qendër të Selanikut.

Një përvoje e vecante në restorant të a.d. Imperial Palace Hotel

Mysafirët e a.d. Imperial Palace Hotel kanë akses të përditshem në një bufe të pasur mëngjesi, e cila është e përbërë nga pjatat e ndryshme lokale në një mjedis me stil e ornament të veçantë. Në restorantin e a.d. Imperial Palace Hotel lloje të ndryshme ngjarjesh mund të zhvillohen me sukses të madh.

 • Mëngjes i shkelqyer me një shumëllojshmëri te madhe te produkteve, të gjitha të freskëta dhe locale. Sigurisht që duhen shijuar pijet unike dhe gjellat e shijshme tradicionale te Selanikut. Dekorim luksoz.

  Renate Istanbul-Turkey
 • Shpejtësi shërbimi edhe në pikun në mëngjes, gjithmonë me një buzëqeshje. Stafi shumë i sjellshëm. Shumëllojshmëri e madhe e produkteve dhe pije në një mjedis shumë elegant.

  Alexandru Bucharest - Romania
 • Ndërtesa madhështore dhe për këtë arsye mëngjes të përsosur ne dhome. Te shërbyer nga personel i bukur. Vendndodhja e hotelit dhe të gjithë të shërbimit madheshtore.

  Melissa Warsaw-Poland
 • Hotel I shkelqyer në zemër të jetës së qytetit, argëtim, aktivitetit ekonomik dhe tregtar. Përveç sa më elegant dhe dhoma funksionale na impresionioi gjithashtu cilësia dhe kujdesi I mahnitshem i personelit në bar.

  Aleksi Moscow -Russia

Vizitorët e fundit 90-ditorë të vlerësimit

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Dëshironi të shkarkoni Udhëzuesin turistik të Selanikut falas?