Info praktike rreth a.d. Imperial Hotel dhe Qendrën e Qytetit të Selanikut

Aeroport

 • Me makine: 25-40 minuta (varet nga trafiku).
 • Kosto Taxi: rreth 25-30 euro.
Drejtime

Port

 • Me makine: 3-10 minuta (varet nga trafiku).
 • Kosto Taxi: rreth 4 – 4,50 euro.
 • Në Këmbë: 5-10 minuta.
Drejtime
Ka a.d. Imperial Palace Hotel shërbim te magazinimit te bagazheve?

Hoteli siguron ruajtjen valixheve për mysafirët e hotelit të cilët nisen me vonesë nga qyteti, ose do të kthehen se shpejti në hotel për strehim. Shërbimi magazinimit jepet pa asnjë pagesë shtesë.

A ka qasje në zonat e Hotelit për njerëzit me aftësi të kufizuara?

Dhoma dhe të gjitha zonat publike të a.d. Imperial Palace Hotel janë të konfiguruar në mënyrë të tillë që të shërbejne nevojave specifike të personave me aftësi të kufizuara.

A ka ndonjë dyqane bankë në afërsi të hotelit?

a.d. Imperial Palace Hotel është i privilegjuar që ndodhet në qendër të qytetit, ku mjaft afer dhe ne distanca te shkurtera ka shumë dyqane bankare për zgjidhjen e transaksioneve bankare.

Janë dyshekët anatomik?

a.d. Imperial Palace Hotel, duke marrë parasysh nevojën e klientëve të tij për pushim, ka bashkëpunuar me kompani të elegancës, me qëllim për të pajisur dhoma e saj me anatomik – dyshekë ortopedik standart per gjumë të rehateshem dhe një përvojë te vecante kënaqësie.

A ka një tharëse flokësh në dhoma?

Në banjo dhe në afërsi të pasqyrës ju do të gjeni tharëse flokësh ngulitur.

Cilat janë të rregullt check-in dhe check-out herët?

Check-in është në orën 13:00 dhe check-out është në 12:00 mesditë. Megjithatë, për të ftuar që do të lene rezervimet e tyre on-line, ne mund të zgjerojme kohën e check-out deri në ora 14:00, sa kohë që nuk është në dispozicion. Për më tepër, në qoftë se ju do te lini Selanikun në një fluturim te vone, ne do të jemi të kënaqur për të mbajtur bagazhin tuaj në ruajtjen e sigurt, pa pagesë shtesë. Ata që check-in më parë se ora 13:00 gjithashtu mund të përdorin dhomë për aq kohë sa ajo është në dispozicion, pa pagesë shtesë.

Mund të lidhem me internet ne dhomën?

Po ju mund të lidheni me internet nëpërmjet lidhjes pa tel në të gjitha fushat e hotelit. Ka edhe jacks shtesë telefonike në dhomën tuaj në mënyrë që të lidheni me dialup nga laptop. Së fundi, ju mund të përdorni qoshe pc në hollin, ku ka edhe shtypjen aftësinë.

Sa larg është a.d. Imperial Palace Hotel nga aeroporti i Selanikut, porti, stacioni i trenit dhe stacioni i autobusit?

a.d Imperial Palace Hotel është e vendosur në zemër të qendrës tregtare dhe të biznesit të Selanikut.
Aeroporti i Selanikut “Maqedonia” është 15 km larg (në lidhje me një “udhëtim në bazë të trafikut të rëndë apo 60 ’30 me numrin e autobusit 78).
Port Selanikut është rreth 1 km larg (‘udhëtim ose 10’ 3 në këmbë).
Stacioni i trenit Selanikut është rreth 1 km larg (‘udhëtim ose 10’ 5 këmbë).
Së fundi, stacioni i autobusit Selanikut është rreth 2 km larg (‘udhëtim apo 15’ 10 me numrin e autobusit 31 dhe 2).

Janë kafshët shtëpiake te mirëpritura në Hotel?

Kafshet shtepiake (nën 4 kg) janë më se te mirëpritura për të a.d. Imperial Palace Hotel, aq kohë sa ata nuk e shqetësojnë të ftuar të tjerë gjatë orëve të qetësise dhe të qëndrojnë në dhomën tuaj, kur ju vizitoni restorantin tonë ose barin.

a.d. Imperial Palace Hotel ndodhet në një zonë të sigurt të qytetit?

a.d. Imperial Palace Hotel është e vendosur në zemër të qendrës të Selanikut, e cila është e sigurte mjaftueshem dhe ju nuk duhet të shqetësoheni edhe në qoftë se vendosni për të ecur natën vonë. Edhe nese ju udhëtoni për arsye profesionale ose me familjen tuaj, ju mund të ecin lirshëm dhe pa asnjë shqetësim në qytet.

Cilat janë, në përgjithësi, oraret e punës në Greqi?

Orët e rregullta zyra të biznesit janë nga ora 8:00 / 09:00 paradite deri ne 16:00 / 17:00 të darkës
Shërbimet publike janë të hapura për publikun nga ora 8:00 paradite deri në orën 13:00 të darkës.
Bankat janë të hapura nga ora 8:00 paradite deri në 14:00 të darkës (13:30 të darkës të premteve).
Shumica e dyqaneve tregtare hënë-premte-diele 9:00 paradreke-14: 00 pasdreke, marte-enjte-premte 9:00 paradreke-14: 00 pasdreke dhe 17:00 -21: 00 pasdreke, të shtunave 9:00 paradreke- 16:00 pasdreke.

A ka garazh hoteli, cilat jane ofertat?

a.d. Imperial Palace Hotel ka bërë një marrëveshje të veçantë me parkim privat, operimi 24-orëshe, që gjithmonë i shërben klientëve të saj me çmime të leverdiseshme.

Sa e lehtë është për të gjetur shtypin ndërkombëtar?

a.d Imperial Palace Hotel është e vendosur në zemër të qendrës tregtare dhe të biznesit të Selanikut dhe brenda duke ecur në distancë te vogel ka shumë librari ndërkombëtare, ku mund të gjeni shtypin ndërkombëtar. Libraria më e afërt ndërkombëtare e Selanikut është vetëm 50 metra larg. Përndryshe, ju mund të gjeni shumë gazeta të mëdha ndërkombëtare dhe revista në shumë kioska të qytetit.

A ka shërbim në dhomë në hotel?

Sigurisht! Shërbimi ne dhomat e hotelit do të jetë i kënaqshem për të akomoduar të gjitha nevojat tuaja nga ora 07:00 në mëngjes në 00:00 pas mesnate, duke siguruar per ju të gjitha shërbimet e bar-restorantit në dhomën tuaj.

Çfarë AC është përdorur në Selanik?

Të gjithë Greqinë do të gjeni 220V, 50 Hz AC energji elektrike. Për zgjatjen plug ose çdo lloj përshtatës, pritja e hotelit do të jetë e gateshme për tu shërbyer juve.

Stacioni i trenit

 • Me makine: 3-10 minuta (varet nga trafiku).
 • Kosto Taxi: rreth 4 – 4,50 euro.
 • Në Këmbë: 5-10 minuta.
Drejtime

Stacion Autobusi

 • Me makine: 5-15 minuta (varet nga trafiku).
 • Kosto Taxi: rreth 5 – 6 vjeç euro.
Drejtime
 • Hoteli ndodhet në qendër të qytetit. Parkimi shumë afer (vetëm pak metra larg) Stafi ishte shumë i sjellshëm dhe i dobishem! Hotel shume I rekomanduar.

  Alina Amsterdam -Nederland
 • Dhoma të pastra, të rehatshme, dekoruar bukur, staf shumë i sjellshëm, shërbim i mirë dhe atmosferë e këndshme. Vend shume i mirë. Çdo gjë aty pranë.

  Dorin Berlin- Germany

Vizitorët e fundit 90-ditorë të vlerësimit

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Dëshironi të shkarkoni Udhëzuesin turistik të Selanikut falas?