Transportation Thessaloniki

Transport Selanik & Informacione aksesi të a.d. Imperial Palace Hotel

Këtu ju do të gjeni të gjitha informacionet e dobishme në lidhje me aeroport, port, stacion autobusi dhe stacioni i trenit të Selanikut. Ju gjithashtu mund të shikoni në detaje të gjitha mënyrat dhe mjetet e transportit (me makinë, me aeroplan, me anije, me tren), në mënyrë për të hyrë në qendër të qytetit, si dhe pas Krishtit Imperial Palace Hotel, e cila është e vendosur në zemër të qendrës tregtare dhe të biznesit të Selanikut, duke qenë një nga hotelet më të njohura në qytet.

Porti i Selanikut

07/07/2015 13:41
Summary: Access: Porti Selanikut është 800 metra nga pas Krishtit Imperial Palace Hotel, një nga hotelet më të famshme në Selanik, e cila është [...]
Address:
Salaminos 1, Thessaloniki, Greece
Categories List:   

Selanik Airport

07/06/2015 13:41
Summary: Access: • Aeroporti i Selanikut "Maqedonia" është 17.5 km / 10.9 milje nga pas Krishtit Imperial Palace Hotel, një nga hotelet më të famshme në [...]
Address:
Thessaloniki Airport Makedonia
Categories List:   

Selanik Stacion Autobuzi

07/07/2015 13:41
Summary: Access: • Selanik Bus Station "Maqedonia" është dy kilometra nga pas Krishtit Imperial Palace Hotel, një nga hotelet më të famshme në Selanik, e cila [...]
Address:
Macedonia bus station, Thessaloniki,
Categories List:   
  • vend jashtëzakonisht i përshtatshëm. estetikë e bukur. Mëngjes shumë i mirë. Vlera për hotelin e parave. Në zemër të aktivitetit tregtar dhe ekonomik dhe brenda duke ecur në distancë të argëtimit dhe vende interesante.

    Valentin St. Petersburg -Russia
  • hotel shumë të mirë për dikë që të qëndrojë në qendër të qytetit. Zonat e bukur dhe dhoma. qasje të drejtpërdrejtë në këmbë në pikat më të referencës të Selanikut.

    Francesca Paris-France
  • vend i përsosur. dhomë të pastër dhe të rehatshme. banjo te bollshme me vaskë. Mëngjesi është i pasur dhe unike. Stafi i shkëlqyer. Qasja në qendër tregtare në një shëtitje në distancë disa minuta. Zgjedhja më e mirë për dikë që dëshiron të dijë qendrën historike të Selanikut.Marianna,Sofia-Bulgaria

    Cristina Belgrade- Serbia

Piket nga te ftuarit e 90 diteve te fundit.

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Do t’ju pëlqente të shkarkonit Guiden Turistike te Selanikut falas?