a.d. Imperial Palace Hotel në afërsi të sightseeings të Selanikut

a.d. Imperial Palace Hoteli është i privilegjuar që ndodhet në zemër të qendrës tregtare dhe biznesi të Selanikut, brenda ecjes në këmbë nga sheshi Aristotelous dhe zona e famshme e "Ladadika". Gjithashtu është shumë afër qendrës së ekspozitës "Helexpo", Qendrës së Konferencës "I. Vellidis ", rrugët tregtare Egnatia & Tsimiski, porti i Selanikut dhe në një distancë shumë të shkurtër nga natyra e qytetit në zonën e quajtur" Valaoritou ". Monumente të mrekullueshme të qytetit qëndrojnë pranë hotelit, të cilin mysafirët tanë janë në gjendje të arrijnë në një shëtitje të këndshme dhe të sigurt.

Udhëzuesi Turistik Interaktiv i Selanikut

a.d. Imperial Palace Hotel ka mbledhur të gjithë informacionin e nevojshëm dhe të dobishëm për të gjitha sytë e qytetit dhe ka formuluar një udhëzues interaktiv turistik të Selanikut.

Më poshtë vijon një listë me pamje të rëndësishme të qytetit

Porti i Selanikut

07/07/2015 13:41
Summary: Access: Porti Selanikut është 800 metra nga pas Krishtit Imperial Palace Hotel, një nga hotelet më të famshme në Selanik, e cila është [...]
Address:
Salaminos 1, Thessaloniki, Greece
Categories List:   

Selanik Airport

07/06/2015 13:41
Summary: Access: • Aeroporti i Selanikut "Maqedonia" është 17.5 km / 10.9 milje nga pas Krishtit Imperial Palace Hotel, një nga hotelet më të famshme në [...]
Address:
Thessaloniki Airport Makedonia
Categories List:   

Selanik Stacion Autobuzi

07/07/2015 13:41
Summary: Access: • Selanik Bus Station "Maqedonia" është dy kilometra nga pas Krishtit Imperial Palace Hotel, një nga hotelet më të famshme në Selanik, e cila [...]
Address:
Macedonia bus station, Thessaloniki,
Categories List:   
  • vend jashtëzakonisht i përshtatshëm. estetikë e bukur. Mëngjes shumë i mirë. Vlera për hotelin e parave. Në zemër të aktivitetit tregtar dhe ekonomik dhe brenda duke ecur në distancë të argëtimit dhe vende interesante.

    Valentin St. Petersburg -Russia
  • hotel shumë të mirë për dikë që të qëndrojë në qendër të qytetit. Zonat e bukur dhe dhoma. qasje të drejtpërdrejtë në këmbë në pikat më të referencës të Selanikut.

    Francesca Paris-France
  • vend i përsosur. dhomë të pastër dhe të rehatshme. banjo te bollshme me vaskë. Mëngjesi është i pasur dhe unike. Stafi i shkëlqyer. Qasja në qendër tregtare në një shëtitje në distancë disa minuta. Zgjedhja më e mirë për dikë që dëshiron të dijë qendrën historike të Selanikut.Marianna,Sofia-Bulgaria

    Cristina Belgrade- Serbia

Piket nga te ftuarit e 90 diteve te fundit.

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Do t’ju pëlqente të shkarkonit Guiden Turistike te Selanikut falas?