Stacioni i Trenit në Selanik

Address:
Sidirodromikos Stathmos Thessalonikis,
Description:

Access:

 • Stacioni i Trenit Selanik / OSE është 1 kilometër nga pas Krishtit Imperial Palace Hotel, një nga hotelet më të famshme në Selanik, e cila është e vendosur në qendër të qytetit.
 • Nga Car: 3-10 minuta (varet nga trafiku).
 • Kosto Taxi: rreth 4 - 4,50 euro.
 • Në Këmbë: 5-10 minuta.
 • Autobusi Qyteti: Autobusët 14,11,17,37. Arritja në pas Krishtit Imperial Palace Hotel "Kolomvou" të ndaluar, kushton 1 euro (e biletave normale) dhe 0.50 cent (reduktuar), rrugë rreth 5-10 minuta.

Thessaloniki Train Station & access Informations

Pershkrim: Stacioni i Trenit te Selanikut është stacioni kryesor i pasagjerëve të qytetit për të gjithë trenat dhe pika e fillimit të shumtën e autobusëve të qytetit. Hyrja në stacionin është Manastiri Road dhe Margaropoulou Street. Ajo ka shtatë platformat dhe në stacionin e ka dyqane komerciale. Ajo u përurua në vitin 1961, edhe pse ndërtimi i saj filloi në vitin 1937. Gjatë Luftës së Dytë Botërore të gjithë punën ndërtimi u ndal dhe rifilloi në vitin 1951.

Categories List:   
 • vend jashtëzakonisht i përshtatshëm. estetikë e bukur. Mëngjes shumë i mirë. Vlera për hotelin e parave. Në zemër të aktivitetit tregtar dhe ekonomik dhe brenda duke ecur në distancë të argëtimit dhe vende interesante.

  Valentin St. Petersburg -Russia
 • hotel shumë të mirë për dikë që të qëndrojë në qendër të qytetit. Zonat e bukur dhe dhoma. qasje të drejtpërdrejtë në këmbë në pikat më të referencës të Selanikut.

  Francesca Paris-France
 • vend i përsosur. dhomë të pastër dhe të rehatshme. banjo te bollshme me vaskë. Mëngjesi është i pasur dhe unike. Stafi i shkëlqyer. Qasja në qendër tregtare në një shëtitje në distancë disa minuta. Zgjedhja më e mirë për dikë që dëshiron të dijë qendrën historike të Selanikut.Marianna,Sofia-Bulgaria

  Cristina Belgrade- Serbia

Piket nga te ftuarit e 90 diteve te fundit.

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Do t’ju pëlqente të shkarkonit Guiden Turistike te Selanikut falas?