Selanik Stacion Autobuzi

Address:
Macedonia bus station, Thessaloniki,
Description:

Access:
• Selanik Bus Station "Maqedonia" është dy kilometra nga pas Krishtit Imperial Palace Hotel, një nga hotelet më të famshme në Selanik, e cila është e vendosur në qendër të qytetit.
• Nga Car: 5-15 minuta (varet nga trafiku).
• Kosto Taxi: rreth 5 - 6 vjeç euro.
• Në Këmbë: 25-30 minuta.
• autobusëve Qyteti: Autobusët 31 dhe 2. Arritja në pas Krishtit Imperial Palace Hotel ndaluar "Kolomvou", kushton 1 euro (e biletave normale) dhe 0.50 cent (reduktuar), Udhëtimi kohë rreth 15 minuta.

Pershkrim: Thessaloniki Bus Station "Maqedonia" është e vendosur në perëndim dhe brenda pesë (5) kilometra nga qendra e Selanikut. Është e lehtë të arritshme përmes qendrës, por edhe nëpërmjet nyjen e re të qytetit perëndimor e cila është e lidhur direkt me unazës së Selanikut. Hapësira ku u ndërtua Stacioni i autobusëve Selanikut ndihmon shpejtësinë e rrugëve për çdo pikë e destinacionit, si dhe të ardhurve në qytet.

Categories List:   
  • vend jashtëzakonisht i përshtatshëm. estetikë e bukur. Mëngjes shumë i mirë. Vlera për hotelin e parave. Në zemër të aktivitetit tregtar dhe ekonomik dhe brenda duke ecur në distancë të argëtimit dhe vende interesante.

    Valentin St. Petersburg -Russia
  • hotel shumë të mirë për dikë që të qëndrojë në qendër të qytetit. Zonat e bukur dhe dhoma. qasje të drejtpërdrejtë në këmbë në pikat më të referencës të Selanikut.

    Francesca Paris-France
  • vend i përsosur. dhomë të pastër dhe të rehatshme. banjo te bollshme me vaskë. Mëngjesi është i pasur dhe unike. Stafi i shkëlqyer. Qasja në qendër tregtare në një shëtitje në distancë disa minuta. Zgjedhja më e mirë për dikë që dëshiron të dijë qendrën historike të Selanikut.Marianna,Sofia-Bulgaria

    Cristina Belgrade- Serbia

Piket nga te ftuarit e 90 diteve te fundit.

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Do t’ju pëlqente të shkarkonit Guiden Turistike te Selanikut falas?