Selanik Airport

Address:
Thessaloniki Airport Makedonia
Description:

Access:
• Aeroporti i Selanikut "Maqedonia" është 17.5 km / 10.9 milje nga pas Krishtit Imperial Palace Hotel, një nga hotelet më të famshme në Selanik, e cila është e vendosur në qendër të qytetit.
• Nga Car: 25-40 minuta (varet nga trafiku).
• Kosto Taxi: rreth 25-30 euro.
• Autobusi Qyteti: Aeroporti i Selanikut është e lidhur me Selanikut Stacionit të Trenit dhe stacioni i autobusit "Maqedoni", me autobusin e linjës OASTH 78 (ditë) dhe 78N (natë) .Të kostoja e biletave është 2 euro (biletave normale) dhe 1 euro ( reduktuar). Rrugët e autobusëve 78 mbahen çdo orë e gjysmë.
Për ata që zgjedhin autobusin për të kryesuar nga aeroporti për të pas Krishtit Imperial Palace Hotel, ata mund të përdorin numrin e autobusit 78. Terminali i autobusëve është stacioni ndërqytetor autobus. Stacioni më i afërt për të pas Krishtit Imperial Palace Hotel është në Tsimiski Rruga, 5 minuta në këmbë.
Për ata që zgjedhin autobusin për transferimin e tyre nga hoteli në aeroport, ata mund të përdorin numrin e autobusit 78 nga stacioni "Kolomvou" në Egnatia Street, 2 minuta në këmbë. Koha e cila është e nevojshme në të dyja rastet është rreth 45 minuta.
Pershkrim: Aeroporti Selanikut "Maqedonia" është e vendosur në Komunën e Thermi në Selanik njësi Peripheral dhe brenda pesëmbëdhjetë (15) kilometra në juglindje nga qyteti i Selanikut. Vendi i aeroportit aktuale është përdorur si "Fusha Air", në vitin 1917 nën emrin "e madhe e parë të vogël." Nga 1919 në 1931 (dhe më gjerë), ajo është përdorur si një aeroport ndihmëse të aeroportit të madh ushtarak të SEDES. Në vitin 1938 ndërtimi i aeroportit civil në Great Micra filloi, e cila u quajt "Civil AIRPORT Selanik". Në vitin 1956 transporti ajror grek u ndërmor nga '' Olympic Airways "Aristotle Onassis, e cila është dhënë me privilegjin ekskluziv dhe shfrytëzimin e aviacionit të vendit. Në vitin 1993 ajo u quajt dhe u bë Aeroporti i Selanikut Ndërkombëtar "Maqedonia", duke marrë emrin e vet nga rajoni historik gjeografik të Maqedonisë. Në vitin 2008 aeroporti "Maqedonia", ishte aeroporti i tretë më i ngarkuar në Greqi. Sot aeroporti i Selanikut shërben fluturime vendore dhe ndërkombëtare në vendet evropiane, duke vepruar si një terminali pasagjerësh dhe mallrash me 14 qëndrimet e avionëve të të gjitha madhësive. Në aeroportin e Selanikut janë edhe skuadrat strehuar e Forcave Ajrore dhe Klubin Ajrore të Selanikut.

Categories List:   
  • vend jashtëzakonisht i përshtatshëm. estetikë e bukur. Mëngjes shumë i mirë. Vlera për hotelin e parave. Në zemër të aktivitetit tregtar dhe ekonomik dhe brenda duke ecur në distancë të argëtimit dhe vende interesante.

    Valentin St. Petersburg -Russia
  • hotel shumë të mirë për dikë që të qëndrojë në qendër të qytetit. Zonat e bukur dhe dhoma. qasje të drejtpërdrejtë në këmbë në pikat më të referencës të Selanikut.

    Francesca Paris-France
  • vend i përsosur. dhomë të pastër dhe të rehatshme. banjo te bollshme me vaskë. Mëngjesi është i pasur dhe unike. Stafi i shkëlqyer. Qasja në qendër tregtare në një shëtitje në distancë disa minuta. Zgjedhja më e mirë për dikë që dëshiron të dijë qendrën historike të Selanikut.Marianna,Sofia-Bulgaria

    Cristina Belgrade- Serbia

Piket nga te ftuarit e 90 diteve te fundit.

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Do t’ju pëlqente të shkarkonit Guiden Turistike te Selanikut falas?