Zbuloni a.d Imperial Palace dhoma me fotot tona galeri

Galeri Dhomash Tek

Zbuloni a.d. Imperial Palace ne qender te Selanikut, hotel me dhoma teke galeri fotosh

Galeri Dhomash Cift

Zbuloni a.d. Imperial Palace ne qender te Selanikut, hotel me dhoma dyshe galeri fotosh

Galeri Dhomash Tresh

Zbuloni a.d. Imperial Palace ne qender te Selanikut, hotel me dhoma treshe galeri fotosh

Galeri Dhomash Familiare

Zbuloni a.d. Imperial Palace ne qender te Selanikut, hotel me dhome familiare galeri fotosh

Galeri Suitash Harmony

Zbuloni a.d. Imperial Palace ne qender te Selanikut, hotel me suita Harmony galeri fotosh

Galeri Suitash Aphrodite

Zbuloni a.d. Imperial Palace ne qender te Selanikut, hotel me suita Aphrodite galeri fotosh

Galeri Conferencas Colombo

Zbuloni a.d. Imperial Palace ne qender te Selanikut, hotel me salla conferencash Colombo galeri fotosh

Galeri Conferencash Charis

Zbuloni a.d. Imperial Palace ne qender te Selanikut, hotel me salla conferencash Charis galeri fotosh

Galeri Bar-Restorant

Zbuloni a.d. Imperial Palace ne qender te Selanikut, hotel me bar restorant galeri fotosh

Galeri Mengjesi Grek

Zbuloni a.d. Imperial Palace ne qender te Selanikut, hotel me mengjesin grek galeri fotosh

  • Hoteli ndodhet në qendër të qytetit. Parkimi shumë afer (vetëm pak metra larg) Stafi ishte shumë i sjellshëm dhe i dobishem! Hotel shume I rekomanduar.

    Alina Amsterdam -Nederland
  • Dhoma të pastra, të rehatshme, dekoruar bukur, staf shumë i sjellshëm, shërbim i mirë dhe atmosferë e këndshme. Vend shume i mirë. Çdo gjë aty pranë.

    Dorin Berlin- Germany

90 Ditë Guests Kaluar Rishikimi Score

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Do të ju pëlqen për të shkarkuar tonë të lirë Selanikut Guide Turistike?