Ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη Προσφορές διαμονής και ειδικά πακέτα στις καλύτερες τιμές

Αποκλειστικά για τους επισκέπτες του διαδικτυακού ιστότοπου του ξενοδοχείου a.d. Imperial Palace προσφέρονται ξεχωριστές προσφορές διαμονής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το a.d. Imperial Palace Hotel ανταποκρινόμενο στις προσωποποιημένες ανάγκες του κάθε επισκέπτη έχει διαμορφώσει οικονομικά πακέτα με προσφορές των υπηρεσιών του σε ιδιαιτέρα ελκυστικές τιμές.

Ανακαλύψτε τις προσφορές του a.d. Imperial Palace Hotel

Το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace είναι σε θέση να καλύψει την ανάγκη κάθε επισκέπτη  για πολυτελή και παράλληλα value for money διαμονή στο όμορφο νεοκλασικό ξενοδοχείο στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης σε απόσταση λίγων λεπτών από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης.

Εγγυημένα οι χαμηλότερες τιμές σε δωμάτια στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το Ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace στηρίζει τη διοργάνωση «Support Greece» των Ελληνικών Τουριστικών Καταλυμάτων και παρέχει στους χρήστες του επίσημου διαδικτυακού του τόπου εγγύηση χαμηλότερης τιμής σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα websites.

Συνδυασμός διαμονής με εντελώς δωρεάν στάθμευση του οχήματος σας σε συνεργαζόμενο κλειστό πάρκινγκ με 24ώρη λειτουργίας.

Ειδικές εταιρικές τιμές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που απευθύνονται σε όσους εργάζονται ή είναι ιδιοκτήτες εταιρείας.

Ειδικά για τους χρήστες του Facebook  το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προσφέρει 10% έκπτωση.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για αφίξεις μεταξύ Κυριακής – Πέμπτης και για ελάχιστα δύο διανυκτερεύσεις με έκπτωση έως και 15%.

  • Πολύ καθάρο, κοντά στο κέντρο με ευγενικό προσωπικό! Το wi-fi πολυ καλό και το πρωινό καλό

    Valentina Serbia
  • Μια διαφορετική νότα στην πόλη. Το δωμάτιο τεράστιο, πεντακάθαρο και ήσυχο. Η ρεσεψιόν φιλικότατη και πρόθυμη να μας εξυπηρετήσει. Η διακόσμηση μοναδική. Σίγουρα θα το ξαναεπισκευτούμε.

    George Romania

Η βαθμολογία των φιλοξενούμενων μας τις τελευταίες 90 ημέρες

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Κατεβάστε τώρα δωρεάν τον τουριστικό οδηγό Θεσσαλονίκης

Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο Booking Award
Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο ελληνικό πρωινό
Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο Greek Hotel Award
Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο Support Greece