Ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο με εταιρικές τιμές ⋆ Business Offer

Το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace έχει διαμορφώσει έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο, ο οποίος συνδυάζει τις εκάστοτε προσφορές με τις χαμηλότερες τιμές έναντι των υπολοίπων. Ο τιμοκατάλογος αυτός απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους εργάζονται ή είναι ιδιοκτήτες εταιρείας ή επιχείρησης. Οι ενδιαφερόμενοι της προσφοράς αυτής θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία της παρακάτω φόρμας. Στη συνέχεια και εντός 24 ωρών θα τους αποσταλεί στο e-mail που καταχώρησαν ένας ειδικός κωδικός. Μέσω του ειδικού αυτού κωδικού οι εργαζόμενοι ή οι ιδιοκτήτες της εκάστοτε εταιρείας ή επιχείρησης μπορούν να εκμεταλλευτούν τον ιδιαίτερα προνομιακό τιμοκατάλογο. Περαιτέρω διευκρινίσεις για τη χρήση του κωδικού αυτού θα λάβουν οι ενδιαφερόμενοι στο e-mail τους.

Ζητήστε Προσφορά ΤΩΡΑ
Please wait...

Μην χάσετε τις καταπληκτικές μας προσφορές

Συνδυασμός διαμονής με εντελώς δωρεάν στάθμευση του οχήματος σας σε συνεργαζόμενο κλειστό πάρκινγκ με 24ώρη λειτουργίας.

Ειδικές εταιρικές τιμές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που απευθύνονται σε όσους εργάζονται ή είναι ιδιοκτήτες εταιρείας.

Ειδικά για τους χρήστες του Facebook  το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προσφέρει 10% έκπτωση.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για αφίξεις μεταξύ Κυριακής – Πέμπτης και για ελάχιστα δύο διανυκτερεύσεις με έκπτωση έως και 15%.

  • Πολύ καθάρο, κοντά στο κέντρο με ευγενικό προσωπικό! Το wi-fi πολυ καλό και το πρωινό καλό

    Valentina Serbia
  • Μια διαφορετική νότα στην πόλη. Το δωμάτιο τεράστιο, πεντακάθαρο και ήσυχο. Η ρεσεψιόν φιλικότατη και πρόθυμη να μας εξυπηρετήσει. Η διακόσμηση μοναδική. Σίγουρα θα το ξαναεπισκευτούμε.

    George Romania

Η βαθμολογία των φιλοξενούμενων μας τις τελευταίες 90 ημέρες

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Κατεβάστε τώρα δωρεάν τον τουριστικό οδηγό Θεσσαλονίκης

Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο Booking Award
Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο ελληνικό πρωινό
Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο Greek Hotel Award
Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο Support Greece