Φωτογράφηση Νέας Collection ⋆ Fenomilano Shoes

Fenomilano-Hotel-Photo
Fenomilano-Samples
Fenomilano-Tailor
Fenomilano-Sportwear
Fenomilano-Shoes
Fenomilano-Photo
Fenomilano-15
Fenomilano-14
Fenomilano-12
Fenomilano-9
Fenomilano-8

Γι ακόμη μια χρονιά η εταιρεία Fenomilano Shoes προχώρησε σε φωτογράφηση της νέας της Collection προκειμένου να δημιουργήσει τους νέους της καταλόγους. Η πρόσφατη αυτή φωτογράφηση αφορούσε τα υποδήματα που πρόκειται να διαθέσει τη Καλοκαιρινή σεζόν του 2016. Η φωτογράφηση έγινε στους χώρους του ξενοδοχείου a.d. Imperial Palace στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Fenomilano-Samples-2
Fenomilano-Samples-1
Fenomilano-13
Fenomilano-11
Fenomilano-10

Το πάντρεμα των ιδιαίτερα καλαίσθητων νέων υποδημάτων της εταιρείας Fenomilano Shoes με τους αναγεννησιακού στυλ χώρους του ξενοδοχείου a.d. Imperial Palace έφεραν τον αέρα της πόλης του Μιλάνο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στηφωτογράφηση όπως ήταν φυσικό παρευρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της Fenomilano Shoes κος Ανδρέας Κρυστάλης ο οποίος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αυτής.

Για το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace Hotel Thessaloniki Center η φωτογράφηση αυτή αποτέλεσε ακόμη μια επιβράβευση τόσο για τις υπηρεσίες που προσφέρει όσο και για το ιδιαίτερο Boutique στυλ των χώρων του. Η πορεία της νέας Collection για το Καλοκαίρι του 2016 προβλέπεται άκρως επιτυχημένη!

Ορισμένες εικόνες από τα backstage της φωτογράφησης μπορείτε να τις δείτε αποκλειστικά σε αυτό το άρθρο.