Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη

Χριστούγενα στη Θεσσαλονίκη

Οι Χριστουγεννιάτικοι  προορισμοί στην Ελλάδα διαρκώς και πληθαίνουν. Όλο και περισσότερες πόλεις της χώρας προσπαθούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θέλουν να αποδράσουν από το σπίτι τους κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών. Η Θεσσαλονίκη ως νύφη του Θερμαϊκού και ως η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων φοράει τα γιορτινά της και υποδέχεται κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες. Τη φετινή χρόνια λόγω και των πρόσφατων δυσάρεστων γεγονότων στο Παρίσι, οι ελληνικοί προορισμοί είχαν τη τιμητική τους. Πάρα πολλοί Έλληνες αλλά και ξένοι επισκέπτες ψήφισαν για φέτος Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη. Οι λόγοι που τους ώθησαν στην επιλογή αυτή είναι ποικίλοι και διαφέρουν ανάλογα με τη ψυχοσύνθεση και τα ενδιαφέροντα του κάθε επισκέπτη. Συνοψίζοντας ορισμένους από τους κύριους λόγους είναι:

Χριστούγενα στη Θεσσαλονίκη
Χριστούγενα στη Θεσσαλονίκη
  • η έντονη νυχτερινή ζωή της πόλης η οποία ιδίως την περίοδο των Χριστουγέννων είναι στο απόγειο της
  • η αγορά της πόλης με το μεγάλο πλήθος μαγαζιών που μπορούν να εξυπηρετήσουν και τον πιο απαιτητικό
  • το ιδιαίτερο άρωμα της πόλης το οποίο σε συνδυασμό με τους πρόσχαρους και φιλόξενους κατοίκους της δημιουργούν κάτι το μοναδικό
  • οι διάφορες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιούνται είτε με ιδιωτική είτε με δημοτική πρωτοβουλία όπως είναι επί παραδείγματι ο επονομαζόμενος Αστερόκοσμος στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ.
  • οι οργανωμένες τουριστικές εγκαταστάσεις οι οποίες μπορούν να φροντίσουν για την άριστη φιλοξενία όσων επέλεξαν Χριστούγεννα Θεσσαλονίκη.
Χριστούγενα στη Θεσσαλονίκη
Χριστούγενα στη Θεσσαλονίκη

Το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος φιλοξένησε μεγάλο αριθμό επισκεπτών κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Η πληρότητα του a.d. Imperial Palace που είναι γνωστό τόσο για τη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει όσο και για την κεντρική του τοποθεσία στη καρδιά των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της πόλης ήταν 100%. Οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές των επισκεπτών του ξενοδοχείου a.d. Imperial Palace θα τους μείνουν σίγουρα αξέχαστες. Οι εκδηλώσεις όμως για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου δεν τελειώνουν εδώ. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace θα πραγματοποιηθεί το εορταστικό Gala για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και τον ερχομό του νέου έτους. Το εορταστικό Gala του ξενοδοχείου είναι κάτι το μοναδικό. Ο πλούσιος εορταστικός μπουφές και η ζωντανή ελληνική μουσική οδηγούν την εκδήλωση αυτή σε ένα ξέφρενο γλέντι προκειμένου οι επισκέπτες του ξενοδοχείου να υποδεχτούν το νέο χρόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Χριστούγενα στη Θεσσαλονίκη
Χριστούγενα στη Θεσσαλονίκη