Συνέδρια – Συγκεντρώσεις – Εκδηλώσεις σε Ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

Συνέδρια Θεσσαλονίκη

Παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα με την αστάθεια να κυριαρχεί και να απειλεί τους περισσότερους τομείς της οικονομίας αλλά και κατά επέκταση της κοινωνίας ολόκληρης, κάποιοι τομείς παρουσίασαν άνοδο στην μικροοικονομία της Θεσσαλονίκης.

Την τελευταία κυρίως 2ετία παρατηρείται μια αύξηση στο χώρο της διοργάνωσης συνεδρίων αλλά και εκδηλώσεων στη πόλη της Θεσσαλονίκης. Οι αιτίες είναι ποικίλες. Από τη μια πλευρά είναι το ιδιαίτερο χρώμα και η μεγάλη υστεροφημία της πόλης στο εσωτερικό της χώρας και από την άλλη πλευρά είναι κυρίως οι κινήσεις που έχουν γίνει από την ιδιωτική πρωτοβουλία. Τα περισσότερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης έχουν προσθέσει στις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους άρτια εξοπλισμένους χώρους εκδηλώσεων και συνεδρίων. Το κόστος διοργάνωσης ενός συνεδρίου ή μιας εκδήλωσης είναι ως επί το πλείστων χαμηλότερο στη Θεσσαλονίκη σε σχέση με άλλες ανταγωνίστριες πόλεις.

Συγκεντρώσεις Θεσσαλονίκη

Το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace διαθέτοντας 2 αίθουσες εκδηλώσεων και συνεδρίων 150 και 180 ατόμων αντίστοιχα αποτελεί μια ακόμη αιτία γι΄αυτό.  Ένα από τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης που ξεχωρίζουν στο τομέα των συνεδρίων και των εκδηλώσεων είναι σίγουρα το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace. Στις αίθουσες του ξενοδοχείου φιλοξενούνται με μεγάλη επιτυχία οποιασδήποτε τύπου εκδήλωση όπως συνέδρια, ομιλίες, δειγματισμοί, σεμινάρια κ.α.. Κάθε αίθουσα του a.d. Imperial Palace μπορεί να διαμορφωθεί με βάση τις ανάγκες και επιθυμίες του εκάστοτε διοργανωτή. Οι συμμετέχοντες στις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο ξενοδοχείο έχουν εύκολη πρόσβαση στο χώρο, καθώς το ξενοδοχείο χαίρει προνομιακής τοποθεσίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα αν έρχονται από άλλη πόλη έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν την επίσκεψη τους με τη διαμονή σε ένα από τα υπέροχα δωμάτια του ξενοδοχείου. Επιπλέον, σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο βρίσκεται φυλασσόμενο πάρκινγκ 24ώρης λειτουργίας, το οποίο προσφέρει ιδιαίτερα προνομιακές τιμές για τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη

Με τις προβλέψεις να είναι ευνοϊκές και την φετινή χρονιά δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε η αύξηση αύτη όχι μόνο να μην σταματήσει αλλά και να είναι μεγαλύτερη.