Ειδήσεις και νέα για τη Θεσσαλονίκη μέσα από τη ματιά του ξενοδοχείου a.d. Imperial Palace

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για οτιδήποτε διαδραματίζεται αποκλειστικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ακολουθεί πλούσια θεματολογία με νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας, φιλοδοξώντας να σας παρασύρουν σε ένα νοητό ταξίδι στην καρδιά αυτής.

Παρακάτω θα βρείτε δωρεάν τουριστικό οδηγό της Θεσσαλονίκης, έτσι όπως διαμορφώθηκε με την επιμέλεια του a.d. Imperial Palace Hotel.

0

Διεθνής Τουριστική Έκθεση ΜΙΤΤ Moscow ⋆ Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη

Στο εκθεσιακό κέντρο Expocentre πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως και τις 26 Μαρτίου του 2016 η Διεθνής Τουριστική Έκθεση ΜΙΤΤ Moscow με την συμμετοχή πλήθους παραγόντων και στελεχών της τουριστικής βιομηχανίας. Επί τρεις συνεχόμενες μέρες η καρδιά του τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο χτυπούσε στη [...]

0

Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη

Οι Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί στην Ελλάδα διαρκώς και πληθαίνουν. Όλο και περισσότερες πόλεις της χώρας προσπαθούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θέλουν να αποδράσουν από το σπίτι τους κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

0

Συνέδρια – Συγκεντρώσεις – Εκδηλώσεις σε Ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

Παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα με την αστάθεια να κυριαρχεί και να απειλεί τους περισσότερους τομείς της οικονομίας αλλά και κατά επέκταση της κοινωνίας ολόκληρης, κάποιοι τομείς παρουσίασαν άνοδο στην μικροοικονομία της Θεσσαλονίκης.

0

Αύξηση διανυκτερεύσεων στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης στο οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου παρουσιάστηκε αύξηση στις διανυκτερεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

2

Ορισμένες από τις διαφορές μεταξύ των κατοίκων της Θεσσαλονίκης με αυτούς της Αθήνας

Όσοι ζουν στην Αθήνα όταν πηγαίνουν σε σουβλατζίδικα και θέλουν να πάρουν ένα σουβλάκι χωρίς πίτα, το αναφέρουν ως “καλαμάκι” ενώ όσοι κατοικούν στη Θεσσαλονίκη το αποκαλούν “σουβλάκι”.

0

Παγκρήτια Έκθεση στη Θεσσαλονίκη

Η Παγκρήτια Έκθεση η οποία μετά την σημαντική επιτυχία που σημείωσαν οι τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της που έγιναν στην Αθήνα και αποτελεί πλέον θεσμό, ανηφορίζει και θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Θεσσαλονίκη.