Πρόσβαση στο a.d. Imperial Palace Hotel  στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης Χρήσιμες Πληροφορίες

Αεροδρόμιο

 • Οδικώς: 25-40 λεπτά με αυτοκίνητο (εξαρτάται από την κυκλοφοριακή κίνηση).
 • Ταξί: Ενδεικτικές τιμές χρέωσης περίπου  25-30 ευρώ.
Οδηγίες Πρόσβασης

Λιμάνι

 • Οδικώς: 3-10 λεπτά με αυτοκίνητο (εξαρτάται από την κυκλοφοριακή κίνηση).
 • Ταξί: Ενδεικτικές τιμές χρέωσης περίπου  4 – 4,50 ευρώ.
 • Περπάτημα: 5-10 λεπτά
Οδηγίες Πρόσβασης
Υπάρχει τραπεζικό κατάστημα κοντά στο ξενοδοχείο;

Το a.d. Imperial Palace Hotel βρίσκεται σε προνομιακό σημείο στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, όπου δίπλα και σε κοντινή απόσταση υπάρχει πληθώρα τραπεζικών καταστημάτων για τη διευθέτηση τραπεζικών συναλλαγών.

Υπάρχει πρόσβαση ΑΜΕΑ στους χώρους του ξενοδοχείου;

Τόσο τα δωμάτια όσο και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του a.d. Imperial Palace Hotel είναι διαμορφωμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες των ΑΜΕΑ.

Το a.d. Imperial Palace Hotel διαθέτει υπηρεσία φύλαξης αποσκευών;

Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών για τους πελάτες του ξενοδοχείου που αναχωρούν αργά από την πόλη ή που πρόκειται να επιστρέψουν σύντομα στο ξενοδοχείο για διαμονή. Η υπηρεσία φύλαξης παρέχεται χωρίς επιπλέον χρέωση.

.

Τα στρώματα είναι ανατομικά;

Το a.d. Imperial Palace Hotel, λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη των πελατών για ξεκούραση, έχει συνεργαστεί  με την εταιρεία CHIC, ώστε να εξοπλίσει τα δωμάτια του με πρότυπα ανατομικά – ορθοπεδικά στρώματα που μετατρέπουν τον ύπνο σε μοναδική εμπειρία απόλαυσης.

Υπάρχει στα δωμάτια στεγνωτήρας μαλλιών;

Στο χώρο του μπάνιου και διπλά από τον καθρέφτη θα βρείτε ενσωματωμένο στεγνωτήρα μαλλιών.

Ποιές είναι οι ώρες άφιξης και αναχώρησης από τα δωμάτια;

Ώρα άφιξης 13:00 μ.μ. και ώρα αναχώρησης 12.00 μ.μ. Παρόλα αυτά, για τους επισκέπτες που θα κάνουν την κράτησή τους διαδικτυακά, υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της ώρας αναχώρησης μέχρι τις 14:00 μ.μ., εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Επίσης, αν η πτήση σας αναχωρεί αργά, οι βαλίτσες σας μπορούν να φυλαχθούν σε ασφαλές μέρος, χωρίς απολύτως καμία επιβάρυνση. Για αυτούς που η ώρα άφιξης είναι πριν από την προαναφερόμενη μπορούν φυσικά να κάνουν χρήση του δωματίου στην περίπτωση που είναι διαθέσιμο χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Μπορώ να συνδεθώ στο Διαδίκτυο στους χώρους του ξενοδοχείου;

Ναι, μπορείτε να συνδεθείτε ασύρματα στο διαδίκτυο σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Επιπρόσθετα, στα δωμάτια υπάρχουν ξεχωριστές πρίζες τηλεφώνου για να μπορείτε να συνδεθείτε και ενσύρματα . Τέλος μπορείτε να κάνετε χρήση του pc corner που βρίσκεται στο χώρο του λόμπυ με δυνατότητα εκτύπωσης.

Πόσο μακριά είναι το a.d. Imperial Palace Hotel από το αεροδρόμιο, το λιμάνι, το Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης και τα Κτελ;

Το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace Hotel βρίσκεται στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης. Το αεροδρόμιο Μακεδονία απέχει 15 χιλιόμετρα (περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο σε ώρες αιχμής ή 60 λεπτά με την λεωφορειακή γραμμή 78). Το λιμάνι απέχει περίπου 1 χιλιόμετρο (3 λεπτά με το αυτοκίνητο και 10 λεπτά με τα πόδια). Ο Σιδηροδρομικός Σταθμός απέχει περίπου 1 χιλιόμετρο (5 λεπτά με το αυτοκίνητο και 10 λεπτά με τα πόδια). Τέλος, ο Κεντρικός Σταθμός Υπεραστικών λεωφορείων απέχει περίπου 2 χιλιόμετρα (10 λεπτά με το αυτοκίνητο ή 15 λεπτά περίπου με τις λεωφορειακές γραμμές 31 και 2).

Επιτρέπονται τα κατοικίδια στο ξενοδοχείο;

Τα κατοικίδια (κάτω από 4 κιλά) είναι καλοδεχούμενα στο ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace Hotel, εφόσον δεν ενοχλούν τους άλλους επισκέπτες κατά τη διάρκεια των ωρών κοινής ησυχίας και μένουν στο δωμάτιο όταν εσείς βρίσκεστε στο εστιατόριο ή στο μπαρ του ξενοδοχείου.

Το a.d. Imperial Palace Hotel βρίσκεται σε ασφαλή περιοχή της πόλης;

Το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace Hotel βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, το οποίο είναι ιδιαίτερα ασφαλές, χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας ακόμη και εάν αποφασίσετε να κυκλοφορήσετε αργά τη νύχτα. Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, είτε με την οικογένεια σας, μπορείτε να περιπλανηθείτε ελεύθερα και ανέμελα στην πόλη.

Ποιές ώρες λειτουργούν τα καταστήματα, τα γραφεία και οι δημόσιες υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη;

Τα γραφεία λειτουργούν από τις 8:00 / 9:00 π.μ.  μέχρι τις 16:00 / 17:00 μ.μ.

Οι δημόσιες υπηρεσίες εξυπηρετούν το κοινό από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ. και οι τράπεζες από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 14:00 μ.μ. (13:30 μ.μ. τις Παρασκευές).

Τα περισσότερα καταστήματα είναι ανοιχτά τις εξής μέρες και ώρες:

Δευτέρα & Τετάρτη από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 14:00 μ.μ., Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 14:00 μ.μ. και  από τις 17:00 μ.μ. μέχρι τις 21:00 μ.μ. & Σάββατα από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 16:00 μ.μ.

Υπάρχει χώρος στάθμευσης στο ξενοδοχείο;

Ναι. Το a.d. Imperial Palace Hotel έχει ειδική συμφωνία με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης  24ώρης λειτουργίας, που εξυπηρετεί πάντοτε τους πελάτες του σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Μπορώ να βρω εύκολα ξένο τύπο;

Το a.d. Imperial Palace Hotel βρίσκεται στο επιχειρηματικό και εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πολλά διεθνή βιβλιοπωλεία, στα οποία μπορείτε να βρείτε ξένο τύπο. Το κοντινότερο βιβλιοπωλείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 50 μέτρων. Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε ξένο τύπο στα περισσότερα περίπτερα της πόλης.

Υπάρχει room service στο ξενοδοχείο;

Φυσικά. Το room service του ξενοδοχείου θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, δίνοντας σας τη δυνατότητα να απολαύσετε τις παροχές του bar-restaurant στο δωμάτιο σας.

Τί τάση ρεύματος χρησιμοποιείται στη Θεσσαλονίκη;

Στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιείται τάση ρεύματος 220v 50Ηz.  Για προέκταση ρεύματος ή οποιοδήποτε είδους αντάπτορα η reception του ξενοδοχείου θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Σταθμός Τρένων

 • Οδικώς: 3-10 λεπτά με αυτοκίνητο (εξαρτάται από την κυκλοφοριακή κίνηση).
 • Ταξί: Ενδεικτικές τιμές χρέωσης περίπου  4 – 4,50 ευρώ.
 • Περπάτημα: 5-10 λεπτά
Οδηγίες Πρόσβασης

Κ.Τ.Ε.Λ.

 • Οδικώς: 5-15 λεπτά με αυτοκίνητο (εξαρτάται από την κυκλοφοριακή κίνηση).
 • Ταξί: Ενδεικτικές τιμές χρέωσης περίπου  5-6 ευρώ.
Οδηγίες Πρόσβασης
 • Πολύ καθάρο, κοντά στο κέντρο με ευγενικό προσωπικό! Το wi-fi πολυ καλό και το πρωινό καλό

  Valentina Serbia
 • Μια διαφορετική νότα στην πόλη. Το δωμάτιο τεράστιο, πεντακάθαρο και ήσυχο. Η ρεσεψιόν φιλικότατη και πρόθυμη να μας εξυπηρετήσει. Η διακόσμηση μοναδική. Σίγουρα θα το ξαναεπισκευτούμε.

  George Romania

Η βαθμολογία των φιλοξενούμενων μας τις τελευταίες 90 ημέρες

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Κατεβάστε τώρα δωρεάν τον τουριστικό οδηγό Θεσσαλονίκης

Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο Booking Award
Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο ελληνικό πρωινό
Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο Greek Hotel Award
Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο Support Greece