Κτελ Θεσσαλονίκης ⋆ Σταθμός Λεωφορείων

Address:
Υπεραστικός Σταθμός Κ.Τ.Ε.Λ. Μακεδονία, Γιαννιτσών, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Description:

Πρόσβαση :

 • Ο Υπεραστικός Σταθμός Κτελ Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» απέχει 2 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace Hotel, ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.
 • Οδικώς: 5-15 λεπτά με αυτοκίνητο (εξαρτάται από την κυκλοφοριακή κίνηση).
 • Ταξί: Ενδεικτικές τιμές χρέωσης περίπου  5-6 ευρώ.
 • Περπάτημα: 25-30 λεπτά
 • Οδική σύνδεση με αστική συγκοινωνία: Γραμμές 31, 2 αστικών λεωφορείων. Άφιξη στο ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace Hotel στάση «Κολόμβου», κόστος 1 ευρώ (κανονικό εισιτήριο) και 0,50 ευρώ (μειωμένο), διάρκεια διαδρομής περίπου 15 λεπτά.

Περιγραφή : Το Κτελ Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» βρίσκεται δυτικά και σε απόσταση πέντε (5) χιλιομέτρων από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι εύκολα προσβάσιμος μέσω του κέντρου, αλλά και μέσω του νέου δυτικού κόμβου της πόλης όπου συνδέεται άμεσα και με την περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης. Ο χώρος που κατασκευάστηκε ο Σταθμός Λεωφορείων του Κτελ Θεσσαλονίκης βοηθάει στην ταχύτητα των δρομολογίων προς κάθε σημείο αναχώρησης, άλλα και άφιξης προς την πόλη.

Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο πολυτελή Σταθμό Λεωφορείων, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ο οποίος αποτελεί στολίδι για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Στο κτιριακό συγκρότημα του Σταθμού «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στεγάζονται όλα τα Κ.Τ.Ε.Λ. (41 Κ.Τ.Ε.Λ.). O σταθμός εξυπηρέτησης των επιβατών αποτελείται από δύο κύρια κτίρια, υπόγειους χώρους στάθμευσης και βοηθητικές εγκαταστάσεις πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Categories List:   
 • Πολύ καθάρο, κοντά στο κέντρο με ευγενικό προσωπικό! Το wi-fi πολυ καλό και το πρωινό καλό

  Valentina Serbia
 • Μια διαφορετική νότα στην πόλη. Το δωμάτιο τεράστιο, πεντακάθαρο και ήσυχο. Η ρεσεψιόν φιλικότατη και πρόθυμη να μας εξυπηρετήσει. Η διακόσμηση μοναδική. Σίγουρα θα το ξαναεπισκευτούμε.

  George Romania

Η βαθμολογία των φιλοξενούμενων μας τις τελευταίες 90 ημέρες

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Κατεβάστε τώρα δωρεάν τον τουριστικό οδηγό Θεσσαλονίκης

Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο Booking Award
Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο ελληνικό πρωινό
Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο Greek Hotel Award
Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο Support Greece