Καλώς ορίσατε στο Ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace 4 αστέρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ένα από τα ωραιότερα Boutique Ξενοδοχεία στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το a.d. Imperial Palace Hotel είναι ένα Boutique Ξενοδοχείο 4* αστέρων που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έτοιμο να σας φιλοξενήσει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Πρόκειται για ένα καινούριο κτίριο στην καρδιά της πόλης, με νεοκλασικό σχεδιασμό και διακόσμηση. Χάρη στην αναπαλαιωμένη διατηρητέα πρόσοψη του, το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace Hotel αποτελεί πραγματικό στολίδι για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Αναμφίβολα θεωρείται μία από τις ιδανικότερες επιλογές διαμονής στα ξενοδοχεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης, καθώς ενδείκνυται τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και για ταξίδια αναψυχής, συνδυάζοντας την άνεση ενός φιλόξενου ξενοδοχείου με την ευκολία της άμεσης πρόσβασης στο κέντρο της πόλης.

Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη κέντρο
  • Πολύ καθάρο, κοντά στο κέντρο με ευγενικό προσωπικό! Το wi-fi πολυ καλό και το πρωινό καλό

    Valentina Serbia
  • Μια διαφορετική νότα στην πόλη. Το δωμάτιο τεράστιο, πεντακάθαρο και ήσυχο. Η ρεσεψιόν φιλικότατη και πρόθυμη να μας εξυπηρετήσει. Η διακόσμηση μοναδική. Σίγουρα θα το ξαναεπισκευτούμε.

    George Romania

Μια Ξεχωριστή Εμπειρία Διαμονής στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης

Πρωταρχικό στόχο του ξενοδοχείου a.d. Imperial Palace Hotel αποτελεί η προσφορά μιας μοναδικής εμπειρίας φιλοξενίας. Με γνώμονα τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες – παροχές και με φιλοσοφία η οποία βασίζεται στην προσωποκεντρική εξυπηρέτηση των επισκεπτών του, το a.d. Imperial Palace Hotel φροντίζει από την πρώτη στιγμή για την άριστη διαμονή του κάθε επισκέπτη. Διαθέτοντας ένα νεοκλασικό ύφος διακόσμησης στους εσωτερικούς χώρους του, το  ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace μαγεύει και εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή τους επισκέπτες του, καθώς, χάρη στις καλαίσθητες και εντυπωσιακές τοιχογραφίες του, δίνει την αίσθηση ενός μοναδικού ταξιδιού στην ιστορία της Θεσσαλονίκης. Στα υπέροχα δωμάτια του a.d. Imperial Palace Hotel μπορούν να φιλοξενηθούν από 1-3 άτομα, σε μονόκλινα, δίκλινα  & τρίκλινα δωμάτια αντίστοιχα. Το a.d. Imperial Palace είναι ένα από τα ελάχιστα City Hotel που διαθέτει δίχωρα οικογενειακά δωμάτια, στα οποία μπορεί να διαμείνει άνετα μια 4μέλης οικογένεια. Για τους πιο απαιτητικούς, στον τελευταίο όροφο  του ξενοδοχείου a.d. Imperial Palace υπάρχουν 2 πολυτελείς σουίτες, η σουίτα «Αρμονία» και η σουίτα «Αφροδίτη».

Επιπλέον, στο a.d. Imperial Palace Hotel λειτουργεί bar-restaurant, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους και να δοκιμάσουν εκλεκτά τοπικά εδέσματα στο εστιατόριο, κατά τη διάρκεια του πρωινού μπουφέ. Το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace βρίσκεται σε προνομιακή θέση στην καρδιά του εμπορικού και επιχειρηματικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, σε μικρή απόσταση τόσο από την πλατεία Αριστοτέλους όσο και από τη φημισμένη περιοχή «Λαδάδικα». Επίσης, βρίσκεται αρκετά κοντά στο εκθεσιακό κέντρο «Helexpo», στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» και στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Η βαθμολογία των φιλοξενούμενων μας τις τελευταίες 90 ημέρες

0
Booking.com
0
Hrs.com
0
Trivago.com
0
Tripadvisor.com
0
Google.com
0
Kayak.com

Αίθουσες Συνεδρίων & Εκδηλώσεων στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το a.d. Imperial Palace Hotel είναι ένα από τα ελάχιστα ξενοδοχεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που διαθέτει  δύο (2) πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες ΣυνεδριάσεωνΕκδηλώσεων, με μέγιστη χωρητικότητα εκατόν ογδόντα (180)  ατόμων έκαστη. Στο ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace μπορεί να διοργανωθεί με ιδιαίτερη επιτυχία οποιοδήποτε συνέδριο, σεμινάριο, ομιλία ή δειγματισμός.

Φυλασσόμενο Parking στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σε απόσταση 50 μέτρων από το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace βρίσκεται συνεργαζόμενο κλειστό φυλασσόμενο Parking 24ώρης λειτουργίας, όπου υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης που εξυπηρετεί πάντοτε τους πελάτες του ξενοδοχείου σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου μπορούν να εκμεταλλευθούν τις αντίστοιχες προσφορές.

Κατεβάστε τώρα δωρεάν τον τουριστικό οδηγό Θεσσαλονίκης

Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο Booking Award
Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο ελληνικό πρωινό
Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο Greek Hotel Award
Ξενοδοχεία Θεσσαλονίκη Κέντρο Support Greece